Studie: Maten som forlenger livet

En fersk studie, der deltakerne ble fulgt i 24 år, viser hvilke matvarer som bør erstattes for å minske risikoen for hjertesykdom og tidlig død.

ERSTATTET SMØR: Å spise mer enn en halv spiseskje olivenolje hver dag reduserer risikoen for hjerte- og karsykdommer, viser ny amerikansk studie. Foto: NTB Scanpix
ERSTATTET SMØR: Å spise mer enn en halv spiseskje olivenolje hver dag reduserer risikoen for hjerte- og karsykdommer, viser ny amerikansk studie. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer