Studie: Oppsiktsvekkende om effekten av glutenfri diett

- Overraskende, sier norsk forsker.

GLUTEN: Cøliakere blir syke av gluten, som er et protein som finnes i de fleste bakervarer og pasta. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix.
GLUTEN: Cøliakere blir syke av gluten, som er et protein som finnes i de fleste bakervarer og pasta. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer