Stylistenes tips til julepynt

Interiørstylister deler sine beste juleideer med deg.

GLADE STYLISTER: Fra venstre: Birgitta Roald, Kirsten Visdal, Susanna Hellström (bak) og Mai Liz Næss. Hylle på hjul, kr 9999, og lyspærelamper, kr 399, begge fra Bolina. Lakkert metallunderstell til bord, kr 3475 pr. par, Kvist, bordplate, privat, og stor glassvase, kr 298, Kvist. God jul-girlander, kr 195, Shabby, hvit stol til venstre, kr 1490, Kvist, Børge Mogensen vintage trestol, privat, og metallstol til høyre, kr 4900, Bolina. FOTO: Margaret M. de Lange
GLADE STYLISTER: Fra venstre: Birgitta Roald, Kirsten Visdal, Susanna Hellström (bak) og Mai Liz Næss. Hylle på hjul, kr 9999, og lyspærelamper, kr 399, begge fra Bolina. Lakkert metallunderstell til bord, kr 3475 pr. par, Kvist, bordplate, privat, og stor glassvase, kr 298, Kvist. God jul-girlander, kr 195, Shabby, hvit stol til venstre, kr 1490, Kvist, Børge Mogensen vintage trestol, privat, og metallstol til høyre, kr 4900, Bolina. FOTO: Margaret M. de Lange Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det nærmer seg jul og de fleste av oss har begynt å tenke på julepynten. Og adventstaken er mest sannsynlig oppe allerede.

Og selv om mange pynter med det tradisjonelle, er det meste lov i julen.

Vi spurte fire stylister om deres juletradisjoner og hvilket tips de kan gi for årets julepynting.

Birgitta Roald:

Hvilken juletrend tror du på i år?

Jul er tradisjoner for de fleste, men også fornyelse. Personlig er jeg ikke så opptatt av at det skal være trendy. Jeg liker det enkle og faller for hvitt - gjerne med innslag av natur. Pakkene kan jeg derimot leke ordentlig med - og jeg bruker gjerne farger, glitter og pynt. I år ser det ut til at det blir mye svart på alt fra kuler til bånd og blonder. Lar du svart få selskap av grønt, blir det ikke så hardt.

Hva skal vi tenke på når vi pynter til jul?

Bruk masse friske juleblomster. Hvis du ikke vil ha juletre, kan du pynte noen vakre greiner i en høy vase. Mange kubbelys gir god stemning. Bruk naturen, og innred med granbar, kongler eller greiner fra et lerketre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer