Superslipp på polet - 13 av 18 nyheter får sekser

Mange spennende nye produkter kommer på Vinmonopolet denne uka - og Dagbladets ekspert er imponert.

SJELDENT BRA VINSLIPP: Sommerens nyheter på Vinmonopolet spenner fra vellykkede rødviner til spennende varianter av øl og ulike spesialprodukter, og betegnes som et vellykket vinslipp av Dagbladets anmelder.  Foto: ANITA ARNTZEN / DAGBLADET
SJELDENT BRA VINSLIPP: Sommerens nyheter på Vinmonopolet spenner fra vellykkede rødviner til spennende varianter av øl og ulike spesialprodukter, og betegnes som et vellykket vinslipp av Dagbladets anmelder. Foto: ANITA ARNTZEN / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Her finner du alle Dagbladets vinanmeldelser!

Vinmonopolet lanserer i dag 69 nye produkter. Hoveddelen av produktene er i hvit- og rødvinskategorien supplert med et lite utvalg musserende viner og roséviner. I tillegg lanseres et solid utvalg av øl, cider, bitter og brennevin.

Hovedfokus er denne gangen på californisk pinot noir. Dette er en tidligere underrepresentert kategori, og ønskes definitivt velkommen. Når utvalget i tillegg inneholder en rekke flotte viner er dette en meget vellykket satsning.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer