+ Du leser nå Dagbladet Pluss

SUV-test: Vinneren er klasseledende komfortabel

Vi har testet SUV-ene DS 7 7 Crossback, Citroën C5 Aircross og Honda CR-V mot hverandre. Hvilken du bør velge avhenger av om du går for fornuft, følelser eller finesse. Vi har valgt vår favoritt.

NYE SUV: De tre nye SUVene DS 7 Crossback, Citroën C5 Aircross og Honda CR-V i stortest.Alle foto: Jamieson Pothecary
NYE SUV: De tre nye SUVene DS 7 Crossback, Citroën C5 Aircross og Honda CR-V i stortest.Alle foto: Jamieson PothecaryVis mer

Vi har samlet tre SUV-er. En skal være billig, kompakt og komfortabel, den andre skal få deg til å føle deg luksuriøs og midt imellom der har vi Honda, som allerede har en hybrid tilgjengelig. For det er akkurat det som gjør de spennende, da de kommer som hybrider. De to franske får med en ladeledning, mens japaneren er såkalt selvladende. Mens vi venter på at de dukker opp, kjører vi bensinversjonene. Kanskje ikke hybridene er verdt å vente på?

For noen år siden fant Citroën ut at de skulle begynne å lage en serie med luksuriøse biler, mer eller mindre basert på teknikken de hadde fra før. Serien fikk tilnavnet DS, det samme som deres ikoniske Citroën DS som ble produsert mellom 1955 og 1975.