Ta kontroll over kaoset

Slik får du orden på hjemmekontoret.

FULL KONTROLL: Huskelisten fra Hviit.no limt rett på veggen er ypperlig på hjemmekontoret. Et skrivebord trenger ikke ta hele rommet, velg et kompakt design, som dette fra Bolia, som har plass til det viktigste.  Foto: Produsenten
FULL KONTROLL: Huskelisten fra Hviit.no limt rett på veggen er ypperlig på hjemmekontoret. Et skrivebord trenger ikke ta hele rommet, velg et kompakt design, som dette fra Bolia, som har plass til det viktigste. Foto: Produsenten Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er mange grunner for å lage seg en liten arbeidsplass hjemme. Flere og flere jobber hjemmefra, og enda flere har nok muligheten til å gjøre det.

Selv om mange har kastet seg på nettbrett-bølgen og kanskje i mindre grad bruker PC-en til privatbruk og på kveldstid, står et kompakt og smart hjemmekontor likevel høyt på ønskelisten hos mange boligeiere.

Om du ikke har mulighet til å ta med deg jobben hjem, er kanskje å samle papirarbeid, regninger og dokumenter ett sted i huset likevel et effektivt våpen i kampen mot kaos.

Hjemmekontor kommer i mange formater og størrelser. Noen bruker et hjørne av gangen. Andre igjen stjeler et soverom til dette formålet. Noen gjemmer til og med kontoret i skapet.

Hold orden i sakene Ifølge nettstedet iVillage er det rot og uorden som stjeler mest plass, tid og effektivitet på hjemmekontoret.

Her er ekspertenes råd: Ta for deg stabelen med post og papirer. Sett av en halvtime annenhver dag til å takle dette. Jobben blir mer overkommelig enn om du lar haugen bygge seg opp og må ta skippertak for å takle fjellet av papirer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer