Ta med barna på luksushotell

Ferie med små barn trenger ikke å bety slitne hoteller, overfylte barnebassenger og uinspirerende frokostbuffet. Det er fullt mulig å kombinere barn og luksus på ferie.

LUKSUS FOR UNGA: På The Beverly Hills Hotel i Los Angeles får barna i ekte Hollywood-stil et eget kredittkort som gir dem tilgang på en ubegrenset mengde brus. The Beverly Hills Hotel
LUKSUS FOR UNGA: På The Beverly Hills Hotel i Los Angeles får barna i ekte Hollywood-stil et eget kredittkort som gir dem tilgang på en ubegrenset mengde brus. The Beverly Hills Hotel Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Flere av de norske turoperatørene tilbyr luksushoteller som også passer for barnefamilier, og informasjonssjef Helen Begby i Apollo tror nordmenn generelt ønsker en høyere standard når de drar på ferie.

- Tidligere var det hovedsakelig par som bestilte luksushoteller, men nå vil også barnefamilier ha 5-stjerners hotell. Det er nok fordi vi har råd til det, og samtidig har prisene på luksus blitt mer komfortable, forteller Helen Begby i Apollo.

Begby tror at luksushotellene appellerer til barnefamilier blant annet fordi de kan tilby et stort utvalg av aktiviteter og fasiliteter på hotellet.

- Når man reiser med små barn blir det til at man er mye på hotellet. Da blir hotellstandarden enda viktigere. For mange er det en fordel at det er for eksempel spa på hotellet, slik at det er enkelt for mor å stikke av en liten time, sier Begby.

Test deg selv: Hvor bør du familie dra på ferie?

Nordmenn er reisevante Anders Wyller, sjefredaktør i reisemagasinet Vagabond tror at nordmenns krav til komfort har økt.

- Nordmenn har skaffet seg så mye reiseerfaring, og i takt med det har kravet til komfort økt. I tillegg har luksus blitt billig. Det er liten forskjell i pris på et 3-stjerners og 5-stjernes hotell, sammenlignet med forskjellen i standard, forteller Wyller.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer