20 spørsmål om parforholdet:

Ta testen: Dette kan avgjøre om forholdet ditt vil vare

Hengivenhet og beundring er noe av det viktigste vi har i et forhold, mener amerikansk psykologiforsker. 

Beundrer du partneren din?: - Den dagen man ikke beundrer hverandre er det ikke stort mye igjen i forholdet, sier Bente Træen, psykolog og sexolog ved Universitetet i Oslo. Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix
Beundrer du partneren din?: - Den dagen man ikke beundrer hverandre er det ikke stort mye igjen i forholdet, sier Bente Træen, psykolog og sexolog ved Universitetet i Oslo. Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Professor John Gottman (74) er en verdenskjent psykolog og parterapeut. Nå har han viet 40 år av karrieren sin til å forske på hva som gir lykkelige parforhold og ikke - og, han mener å ha funnet svaret.

Nylig utkom boka «Hemmelighetene bak et lykkelig parforhold» på norsk, der han lanserer de sju prinsippene som, ifølge ham, er avgjørende for om to mennesker får et lykkelig liv sammen.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer