Tegnene: Avslør psykopaten på påskefjellet

Påska er «høytid» for psykopatene blant oss. Nå avslører ekspertene de skjulte tegnene som røper han eller henne – i bakken, på hytta, på afterski eller når familien spiller brettspill. En person med psykopatiske trekk forteller selv hvordan han oppfører seg på påskeferie.

PSYKISK SPILL: Det finnes mange måter å oppdage en psykopat rundt oss på, problemet vil være å avsløre dem. To eksperter gir helt konkrete eksempler på hvordan mennesker med psykopatiske trekk oppfører seg på ferie – og behandler de rundt seg. Illustrasjon: Fedor Sapegin
PSYKISK SPILL: Det finnes mange måter å oppdage en psykopat rundt oss på, problemet vil være å avsløre dem. To eksperter gir helt konkrete eksempler på hvordan mennesker med psykopatiske trekk oppfører seg på ferie – og behandler de rundt seg. Illustrasjon: Fedor Sapegin Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer