Telttur i paradis: - Senja er en uoppdaget perle

Øde strender, majestetiske fjell og norsk natur på sitt vakreste.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere reisesaker på db.no/reise.

SENJA (Dagbladet): Dagbladet står på toppen av et nokså lite fjell - sammenlignet med de rungende, nesten ufattelig store fjellene rundt.  Her, midt i Mefjordvær på yttersida av Senja i Troms, er en perfekt teltplass med 360 graders utsikt. Vi ser rett mot uendelig blågrønt hav og fjell som skifter farge med lyset.  - Senja er en ennå ganske uoppdaget perle. Det er utrolig vakkert, en øy med utallige telt- og turmuligheter, sier Stig Stokkland i Destinasjon Senja.  Nord-Norges vakreste?  Vi har flydd fra Oslo til Bardufoss flyplass, og kjørt bil i omlag en halvannen time for å komme hit.

Det tar ikke lang tid å forstå hva Stokkland mener. Senja må være ett av Nord-Norges vakreste tur- og teltområder.  - De siste to, tre av åra har vi merket at flere og flere får opp øynene for Senja. Folk kommer fra mange land, men fortsatt er det nordmenn som reiser mest rundt her, sier Stokkland. 

Stor interesse til tross, man er på ingen måte omringet av andre mennesker på Norges nest største øy, 69 grader nord. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer