Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Temapark gir rabatt om du har minskjørt kortere enn 38 cm

Men «Love Miniskirts»-kampanjen får naboene til å rase.

38-CENTIMETERSGRENSE: Lokalbefolkningen i Guilin er ikke fornøyde med temaparkens rabattordning, og mange mener ifølge Shanghai Daily at kampanjen er vulgær og et billig forsøk på å tjene penger. Illustrasjonsfoto: COLORBOX
38-CENTIMETERSGRENSE: Lokalbefolkningen i Guilin er ikke fornøyde med temaparkens rabattordning, og mange mener ifølge Shanghai Daily at kampanjen er vulgær og et billig forsøk på å tjene penger. Illustrasjonsfoto: COLORBOX Vis mer

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Dagbladet): Den kinesiske temaparken Guilin Merryland Resort gir de neste to månedene rabatt på inngangsbilletten til kvinner iført miniskjørt som er kortere enn 38 centimeter, skriver australske News.com.

Det blir det bråk av.

«Love Miniskirts»-kampanjen har nemlig satt sinnene i kok hos lokalbefolkningen, som anklager den populære turistattraksjonen for å oppmuntre kvinner til å opptre erotisk for å lokke til seg flere besøkende.

Noen har også lurt på om kvinner slipper å betale hvis de kler seg minimalt, eller ikke har klær i det hele tatt.

Kø av korte skjørt Kritikk eller ei, kvinner i korte skjørt står allerede i kø, og lar velvillig kvinnelige parkansatte måle skjørtelengden slik at de sparer drøyt 50 kroner for å slippe inn, melder Shanghai Daily.

Du får forøvrig ikke rabatt om du stiller opp i shorts eller kjole om du vil inn i parken som er den største i Guangxi Zhuang Authonomous-regionen.

Ifølge China Discover, er parken det eneste stedet barna vil reise til om sommeren.

Flere besøkende Representant for parken, Li Wenxing, sier ifølge avisa at rabattkampanjen har som mål å «oppmuntre kvinner til vise sin skjønnhet om sommeren».

Kampanjen har vært en suksess helt siden 2007, og har ført til flere besøkende av begge kjønn, forteller han til Shanghai Daily.

- Vi har også en vannsprutefestival der de besøkende kan kaste vann på hverandre, inkludert kvinnene i miniskjørt. Det har lokket enda flere gjester, sier Li Wenxing, som hevder skjørtekritikken blir mindre og mindre for hvert år.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media