Tenk koffert på badet

Så får du plass til intimartiklene dine.

ORIGINAL INNREDNING. Kofferten og skipsvinduet setter maritimt preg på badet. Her har brukte ting fått nye roller, og det er fullt mulig å lage lignende selv. Foto: Privat
BADEMILJØ. En tre meter laminert kjøkkenplate fra Byggmakker er kuttet og limt sammen. Servanten og armaturet fra Bademiljø heter Batcho Castellon og Signero Pure. Foto: Privat
MARITIMT INNSLAG. Finerplaten har avrundede hjørner slik som speilet. Speilet er boltet på med røffe skruer. Foto: Privat
Kofferten er festet på en finerplate som er malt med blå Nordsjø høyglansmaling, S 1020-B50G, koffertskapet har fått samme farge inni. Magnetlåser er festet på hyllekantene opp og nede. Foto: Privat
Koffertskap på badet klikk Foto: Privat
Koffertskap på badet klikk Foto: Privat

Da familien Sebjørnsen skulle innrede badet ble det litt annerledes enn andre bad. Med en god porsjon fantasi og leting etter brukte ting på nettet kom alt på plass.

Vidar Sebjørnsen forteller at han startet med hovedspeilet i aluminium.

- På nettet kom jeg over et firma i England son tar vare på skipsinteriør. Jeg bestilte et skipsvindu som kom med ti millimeter herdet glass. Jeg fjernet glasset fra rammen, og det ble brukt som mal av glassmesteren da han skulle skjære til speilet.

Speilet fikk avrundede hjørner, og ble limt fast der det opprinnelige vindusglasset satt. Det ble montert på ti millimeter kryssfinerplate som er lektet ut fra veggen. På grunn av speilets vekt er platen boltet fast med kraftige bolter og skruer.

Med skipsvinduet på plass, startet jakten på en gammel brun koffert som kunne monteres på høykant. Vidar Sebjørnsen hadde omtrentlige mål, og den ble funnet på en nettbutikk full av snurrepiperier.

- Resten av kryssfinerplaten ble målt, saget og satt sammen til en enkel trehylle. Hyllene ble grunnet med våtromsgrunning og malt med samme farge som på treplaten på veggen. De ble så limt fast i koffertens bunn, sier Sebjørnsen.

Etterpå ble kofferten skrudd fast i samme plate som speilet. Kofferten fikk nye messinghengsler, og magnetlåser ble montert oppe og nede på innsidens hyllekanter og lokket.

Flere gamle bagasjemerker fra skip og hoteller er printet på plastfolie, og limt på koffertlokket. I Barcelona fant Vidar Sebjørnsen en knagg som glir fint inn i det maritime miljøet.

Les også:
Alt du trenger å vite om bad
Sjekk prisene når du pusser opp
Lever med kulehull i taket
La deg inspirere av våre interiørbilder

Saken ble opprinnelig publisert på Klikk.no. Les her.