Dagbladet avslører:

Terje (58) lever jetset-livet på kreditors regning

Mens kreditorene sitter igjen med store tap etter konkursene, drar Terje Ove Lyngbø (58) på luksusreiser verden rundt.

KARANTENELIV: Terje Lyngbø har vært involvert i ni konkurser de siste åra. Fram til november 2019 har han konkurskarantene. I sosiale medier har kreditorene kunnet følge hvordan karantenetida har artet seg for den reiseglade bergenseren. Her er han på den filippinske øya Boracay i november 2018. Foto: Privat
KARANTENELIV: Terje Lyngbø har vært involvert i ni konkurser de siste åra. Fram til november 2019 har han konkurskarantene. I sosiale medier har kreditorene kunnet følge hvordan karantenetida har artet seg for den reiseglade bergenseren. Her er han på den filippinske øya Boracay i november 2018. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fire uker på amerikanske veier, med alt en klassisk roadtrip bør inneholde: Verdensberømte landemerker og severdigheter, luksuriøse hoteller og restauranter i New York, Washington, Miami, Las Vegas, Los Angeles og San Fransisco. Slottsferie i Polen, storbyvisitt med shopping og natteliv i Lisboa, Madrid og Palma de Mallorca. Safari og strandliv i Kenya, øyliv på greske Mykonos og filippinske Boracay. Kultur, historie og god mat i Vietnam.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer