Dagbladet avslører:

Terje (58) lever jetset-livet på kreditors regning

Mens kreditorene sitter igjen med store tap etter konkursene, drar Terje Ove Lyngbø (58) på luksusreiser verden rundt.

KARANTENELIV: Terje Lyngbø har vært involvert i ni konkurser de siste åra. Fram til november 2019 har han konkurskarantene. I sosiale medier har kreditorene kunnet følge hvordan karantenetida har artet seg for den reiseglade bergenseren. Her er han på den filippinske øya Boracay i november 2018. Foto: Privat
KARANTENELIV: Terje Lyngbø har vært involvert i ni konkurser de siste åra. Fram til november 2019 har han konkurskarantene. I sosiale medier har kreditorene kunnet følge hvordan karantenetida har artet seg for den reiseglade bergenseren. Her er han på den filippinske øya Boracay i november 2018. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fire uker på amerikanske veier, med alt en klassisk roadtrip bør inneholde: Verdensberømte landemerker og severdigheter, luksuriøse hoteller og restauranter i New York, Washington, Miami, Las Vegas, Los Angeles og San Fransisco. Slottsferie i Polen, storbyvisitt med shopping og natteliv i Lisboa, Madrid og Palma de Mallorca. Safari og strandliv i Kenya, øyliv på greske Mykonos og filippinske Boracay. Kultur, historie og god mat i Vietnam.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer