<strong>ET SJELDENT BARN:</strong>
&nbsp;<span style="background-color: inherit;">- Vi vet vi har Martine på lånt&nbsp;</span><span style="background-color: inherit;">tid. Men det er ikke lenger&nbsp;</span><span style="background-color: inherit;">noe vi tenker på til daglig.&nbsp;</span><span style="background-color: inherit;">Hun er sterk, og hun kan leve&nbsp;</span><span style="background-color: inherit;">lenge, sier Terje Isaksen og&nbsp;</span><span style="background-color: inherit;">Ellen Seljevoll. Foto: Svend Aage Madsen og privat</span>
ET SJELDENT BARN:  - Vi vet vi har Martine på lånt tid. Men det er ikke lenger noe vi tenker på til daglig. Hun er sterk, og hun kan leve lenge, sier Terje Isaksen og Ellen Seljevoll. Foto: Svend Aage Madsen og privat Vis mer

Trisomi 18:

Terje og Ellen fikk en datter med alvorlig kromosomfeil. - Vi har Martine på lånt tid

Barn med samme diagnose overlever sjelden, men Martine krabber rundt omkring og er aktiv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Martine Isaksen Seljevoll (14 mnd.) fra Ørnes i Nordland er født med den alvorlige kromosomfeilen som fører til Trisomi 18 - en genfeil mange fremdeles mener er uforenlig med liv. Det er høy dødelighet på disse barna første leveår, men så langt har den aktive babyen gjort dystre spådommer til skamme.

- Martine er berikelse i familien, sier foreldrene Terje Isaksen (43) og Ellen Seljevoll (38).

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer