Terningkast fem til Grilleriet i Oslo

Bare duster klager på for store porsjoner.

FØR RUSHET : Grilleriet fotografert  en stille stund. Etter at jungeltelegrafen har gått om at restauranten har skjerpet seg, er det ofte fullt hus. Robinson og Fredag mener Grillsesongen trygt kan utvides med et besøk her. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG
FØR RUSHET : Grilleriet fotografert en stille stund. Etter at jungeltelegrafen har gått om at restauranten har skjerpet seg, er det ofte fullt hus. Robinson og Fredag mener Grillsesongen trygt kan utvides med et besøk her. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

• Flere matsaker på db.no/mat- Grillmat? På denne tiden av året?

Fredag var, om ikke skeptisk, så i hvert fall litt undrende. For grillmat er noe de aller fleste nordmenn forbinder med sommerhalvåret. Likeså Fredag.

- For det er vel fremdeles sånn at praktisk talt alt på menyen her har vært innom grillen?

- Mye av det, ja, derav navnet, sa Robinson.

- Du må vel ikke ha fjordbris i håret og solbrente kinn for å nyte grillede delikatesser? Små og store versjoner Fredag måtte medgi at Robinson var inne på noe, og kastet seg over menyen, som i tillegg til for- og hovedretter også inneholder småretter. Eller riktigere: småretter som kan fås i små og store versjoner.

- Jo, en liten versjon av spareribs kan godt fungere som en forrett, sa en serviceinnstilt servitør.

Fredag slo til, ble 160 kroner fattigere, og valgte så andebryst til hovedrett (kr. 295). Robinson lot seg friste av hummerkebab til forrett (kr 175) og grillet - selvfølgelig - skrei til hovedrett (kr 270).

Å finne en vin som passer til svin, hummer, andebryst og skrei, er en utfordring. Her var det snakk om å finne et slags minste felles multiplum.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer