Toyota Hilux AT35 Børning vs Mercedes G350D

Terrengduell: Bilene som er like rå i skogen som de ser ut

Toyota Hilux AT35 Børning er kjent fra «Børning»-filmene. Men kan den hamle opp med Mercedes G350D i skogen? Vi har testet.

TØFF DUELL: De er begge tøffere enn toget, men om du skal ha en bil som kan ta deg fram over alt, skal du da velge en Toyota Hilux AT35 Børning eller en Mercedes_Benz G350D? Ekspertene i Autofil har testet, og gir deg svaret. Foto: Jamieson Pothecary
TØFF DUELL: De er begge tøffere enn toget, men om du skal ha en bil som kan ta deg fram over alt, skal du da velge en Toyota Hilux AT35 Børning eller en Mercedes_Benz G350D? Ekspertene i Autofil har testet, og gir deg svaret. Foto: Jamieson Pothecary Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den står der, knall rød med sorte detaljer. Du har kanskje sett den før, for den hadde en sentral rolle i den norske filmen Børning 2. Vi har testet bilen som igjen har satt pickup’er på kartet, og gitt mang en bilkar full tenning.

I Børning-edition er du omtrent så langt unna en standard Hilux som du kan komme. Jo da, det sitter fortsatt en 2,4 liters diesel under panseret, og effekten er ikke strukket utover de originale 150 hestekreftene.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer