Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Toyota Hilux AT35 Børning vs Mercedes G350D

Terrengduell: Bilene som er like rå i skogen som de ser ut

Toyota Hilux AT35 Børning er kjent fra «Børning»-filmene. Men kan den hamle opp med Mercedes G350D i skogen? Vi har testet.

TØFF DUELL: De er begge tøffere enn toget, men om du skal ha en bil som kan ta deg fram over alt, skal du da velge en Toyota Hilux AT35 Børning eller en Mercedes_Benz G350D? Ekspertene i Autofil har testet, og gir deg svaret. Foto: Jamieson Pothecary
TØFF DUELL: De er begge tøffere enn toget, men om du skal ha en bil som kan ta deg fram over alt, skal du da velge en Toyota Hilux AT35 Børning eller en Mercedes_Benz G350D? Ekspertene i Autofil har testet, og gir deg svaret. Foto: Jamieson Pothecary Vis mer

Den står der, knall rød med sorte detaljer. Du har kanskje sett den før, for den hadde en sentral rolle i den norske filmen Børning 2. Vi har testet bilen som igjen har satt pickup’er på kartet, og gitt mang en bilkar full tenning.

I Børning-edition er du omtrent så langt unna en standard Hilux som du kan komme. Jo da, det sitter fortsatt en 2,4 liters diesel under panseret, og effekten er ikke strukket utover de originale 150 hestekreftene.

Denne er koblet sammen med en 6-trinns girkasse, som du tidligere måtte oppgradere til 3-literen for å få, men drivverket er da også omtrent det eneste som er originalt.

For Børningbilen er slettes ikke original i det hele tatt. Den startet livet som en burgunderrød original Hilux som trillet inn på kaia i Drammen. Derfra ble den trillet videre til nærmeste nabo, Arctic Trucks. Og bare så det er sagt, dette skjedde lenge før Hilux i det hele tatt skulle ha ankommet landet. Men film er PR, og PR skaper muligheter.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

PLUSS TIL 1. AUGUST

HELGEKUPP

1 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP PLUSS TIL 1. AUGUST

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

PLUSS TIL 1. AUGUST 1 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?