Tesla lover rekkevidde på 640 kilometer

Elon Musk sikter høyere.

FORLENGER REKKEVIDDEN: I denne omgang er det Tesla Roadster (bildet), sportsbilen som ble produsert mellom 2008 og 2012, som vil kunne få den oppgraderte batteripakken med rekkevidde opptil 640 kilometer. Men det kommer mer. Foto: KNUT MOBERG / DINSIDE.NO
FORLENGER REKKEVIDDEN: I denne omgang er det Tesla Roadster (bildet), sportsbilen som ble produsert mellom 2008 og 2012, som vil kunne få den oppgraderte batteripakken med rekkevidde opptil 640 kilometer. Men det kommer mer. Foto: KNUT MOBERG / DINSIDE.NO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside Det er Tesla-sjefen selv, Elon Musk, som lover at en oppgradert batteripakke allerede i år blir tilgjengelig for Tesla-eiere. Den kan erstatte den som sitter i Roadster-modellen og rekkevidden skal nå være på 640 kilometer, opp fra dagens 390.

800 km på sikt Det er i et intervju med britiske Auto Express uttalelsene er kommet, og som vanlig når Musk uttaler seg, kommer han med mer interessant. For eksempel vil teknologien tillate at Tesla om ikke svært lenge vil være i stand til å oppnå rekkevidde på 800 kilometer.

Imidlertid er denne teknologien foreløpig i dyreste laget, men Musk er ikke i tvil om at elbilene med tiden vil få den rekkevidden - altså like bra som en moderne dieselbil på en tank med fossilt drivstoff. Slik er Tesla-teknologien

Ble nektet SEX Til Elon Musks store skuffelse kan ikke Tesla bruke betegnelsen Model E på sin kommende, mer folkelige modell, som er under utvikling. Den går fra nå av under navnet Model 3. Dermed får ikke modellrekken betegnelsene S, E og X, slik sjefen hadde håpet på.

Når det er sagt er det mye som står eller faller på den nevnte bilen - Det er den som skal løfte Tesla fra å være en eksklusiv lavvolum-produsent til å bli en masseprodusent. Målet er å produsere en halv million biler i året i 2020.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer