Tesla Model 3

Tesla Model 3 og Nissan Leaf. Slik er de nye elbilene alle vil ha

Vi har kjørt de nye elbilene som mange nordmenn står i kø for. Tesla Model 3 og Nissan Leaf. Dette vet vi om bilene.

FØRSTE TESTTUR: Våre amerikanske testpiloter fikk fotoforbud da de fikk lagt vantene på et eksemplar av den nye Tesla Model 3 i California. Derfor kan vi bare vise bilder fra produsenten. Nye Nissan Leaf kan bli klar for det norske markedet i mars/april neste år. Den har vi prøvekjørt. I denne artikkelen får du vite alt du trenger å vite om de to nye elbilfavorittene. Foto: Tesla og Nissan
FØRSTE TESTTUR: Våre amerikanske testpiloter fikk fotoforbud da de fikk lagt vantene på et eksemplar av den nye Tesla Model 3 i California. Derfor kan vi bare vise bilder fra produsenten. Nye Nissan Leaf kan bli klar for det norske markedet i mars/april neste år. Den har vi prøvekjørt. I denne artikkelen får du vite alt du trenger å vite om de to nye elbilfavorittene. Foto: Tesla og Nissan Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Skulle du være en førkrigsmodell, må vi beklage. Elon Musk lagde dessverre ikke denne bilen for deg. Han lagde den for skjermgenerasjonen som ikke kjenner til en verden uten berøringsskjermer, trådløst internett og videostrømming.

Å slenge seg inn i Teslas siste elbil, er som å sette på verdens heftigste bilspill. Kabinen er luftig og lys, takket være et panorama bakvindu som strekker seg fremover. Det finnes ikke noe så klumpete som en nøkkel eller engang en startknapp.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer