Tesla utvider garantien

Elon Musk med gavepakke til eiere av Model S.

BEDRE VILKÅR: Tesla Model S får nå utvidet garantivilkår. Dette får også tilbakevirkende kraft til dag én.  Foto: Tesla Motors
BEDRE VILKÅR: Tesla Model S får nå utvidet garantivilkår. Dette får også tilbakevirkende kraft til dag én. Foto: Tesla Motors Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside På sin egen blogg gjorde Elon Musk det kjent at Tesla nå utvider garantien på Model S. Den nye garantitiden blir åtte år for både batterier og drivverk. For 85 kWh-modellene er garantien gjeldende med ubegrenset kjørelengde. For de øvrige modellene blir den nye garantitiden også åtte år, men begrenset oppad til 200.000 kilometer.

TESTET: Tesla Model S på langtest

Akkurat kjøpt? Elon Musk er tydeligvis ikke redd for å dra på seg kostnader, for i samme innlegg kliner han til med en gladmelding til alle de som allerede har kjøpt seg en Model S.

De nye garantivilkårene får tilbakevirkende kraft, og gjelder alle som har kjøpt en Model S fra dag én. Garantien opprettholdes selv om du ikke har kjøpt bilen ny.

Nye superladere sikrer ferien

I samme blogginnlegg som Musk kunngjorde de nye vilkårene, så la han også ved en liten melding til investorene.

Der ga han beskjed om at han var klar over at dette kunne få et moderat negativt utslag på aksjekursen, men at det på sikt likevel ville være til det beste for selskapet. Dermed også for kursutviklingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer