Tesla vant bryggeslaget

En kunde betalte ved å logge seg inn i nettbanken med bilens internett.

STOR INTERESSE: Endelig kan Tesla Model-S sees ved selvsyn i Norge. I helgen var flere biler utstilt på Aker Brygge - og enda flere ble solgt. Foto: TORMOD BRENNA
STOR INTERESSE: Endelig kan Tesla Model-S sees ved selvsyn i Norge. I helgen var flere biler utstilt på Aker Brygge - og enda flere ble solgt. Foto: TORMOD BRENNA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er mye som er spesielt med Tesla Model S. At den er hundre prosent elektrisk og likevel like kvikk som anerkjente sportsbiler er nå en ting.

En annen er at den store betjeningsskjermen som sdu styrer alle bilens systemer gjennom, selvsagt også har nettforbindelse.

- En av kundene våre nå i helgen logget seg inn i nettbanken sin og gjorde opp bestillingen sin på den måten, sier Kjell Arne Wold, leder ved Teslas butikk i Oslo, til Dagbladet.

Flere spontansalg Hele denne helga har Tesla sammen med flere andre bilmerker hatt stands på Aker Brygge i Oslo. Det er ingen overdrivelse å si at Teslas tre Model S tiltrakk seg mest oppmerksomhet.

De timene Dagbladet var til stede, var det en stadig stim av mennesker rundt de tre Tesla'ene. For de aller fleste av dem var de første gang de kunne se denne heftig omtalte bilen med egne øyne.

- Vi har ikke hatt et sekunds pause selv om vi har vært mange på jobb, sier Wold.

Han har notert flere salg på direkten i løpet av helga.

- Det stemmer. Vi har inngått ni kontrakter her på brygga. Og da snakker jeg om kunder som har betalt depositumet på 31000 kroner på stedet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.