Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Test av brukt-SUV: Vår favoritt elsker skogen, appellerer til alle og er et priskupp

Subaru Forester mot Kia Sportage. SUV-ene er veldig gode på hver sine ting, men vår ekspert har en klar favoritt.

TØFF DUELL: Kia Sportage (til venstre) og Subaru Forester i SUV-duell. Er du en urban person, eller er du en landsens naturnyter. Vi har testet SUV-ene mot hverandre og forteller deg alt du måte før du kjøper en av disse brukt. Foto: Kia og Subaru
TØFF DUELL: Kia Sportage (til venstre) og Subaru Forester i SUV-duell. Er du en urban person, eller er du en landsens naturnyter. Vi har testet SUV-ene mot hverandre og forteller deg alt du måte før du kjøper en av disse brukt. Foto: Kia og Subaru Vis mer

Subaru Forester

Da Forester kom på markedet i 2008, var den en helt annen bil enn forgjengeren. Bedre plass, bedre 4x4 og bedre bakkeklaring.

Motor og kjøreegenskaper: Forester har vært med oss siden 1993, men da generasjonen i tidsrommet 2008-2013 ble laget, var det en helt ny bil som var bedre på alle måter. Blant annet var det lengre akselavstand, karosseriet var større i alle retninger, og dermed ble også plassen inni større.

I tillegg skjedde det ting med motorene. Endelig skulle en helt ny dieselmotor tilbys. Men Subaru kunne ikke bare gå ut på markedet og handle seg en dieselmotor – de var nødt til å bruke boxermotorer. Dette på grunn av bilens grunnkonstruksjon, som var rettet mot nettopp boxer.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?