Test av de nye coleslawene

Perfekt til grillmat, pølser og pulled everything.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside Om pulled pork er nordmenns nye yndlingsrett, må coleslaw være vårt nye favorittilbehør.

Tradisjonelt er coleslaw en salat med rå, finsnittet kål i en sursøt dressing, en slags kaldsyltet kål.

Den amerikanske varianten som er vanlig å servere til pulled pork minner mer om det vi kjenner som italiensk salat: Variasjoner over finrevet kål, gulrot og noen ganger løk, i en majonesdressing med eddikpreg.

Da sommerens dagligvarenyheter ble lansert var det mye som kunne bli pulled - blant annet svin, kalkun og laks. Og til dette ble det lansert en rekke spennende coleslaw-varianter.

Noen av disse er nesten vanskelig å skille fra ferdig italiensk salat, men det er også noen varianter som ligger nærmere coleslawens opprinnelse, blant dem testens vinner: Houston Coleslaw fra Flying Culinary Circus for Meny.

Pakken lover at dette er en helt rå coleslaw, og det skal vi rett og slett gi dem rett i.

Det er imidlertid et lite minus her. Felles for alle er at ingen minner om den coleslawen som har poppet opp som tilbehør til pulled pork på restauranter - eller den vi lager selv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer