Test av el-sparkesykler

Test av el-sparkesykkel: Vinneren er billigst, taperen var vanskelig å finne

Vi har testet de elektriske sparkesyklene du kan leie i Oslo.

ELEKTRIFISERT: - Å suse rundt på elektrisk sparkesykkel er nok på god vei til å bli årets morsomste transportmiddel - om en finner en ledig sykkel med nok strøm, mener Turid etter første prøvetur på en el-sparkesykkel. Foto: Bjørn Langsem
ELEKTRIFISERT: - Å suse rundt på elektrisk sparkesykkel er nok på god vei til å bli årets morsomste transportmiddel - om en finner en ledig sykkel med nok strøm, mener Turid etter første prøvetur på en el-sparkesykkel. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ingen tvil om at brukeropplevelsen får topp score når du kan forflytte deg hurtig og lydløst fra sted til sted. Tilgjengeligheten er derimot noe helt annet.

Slik gikk det da vi testet de elektriske sparkesyklene som kan leies i Oslo:

Torsdag klokka 18:45 ankom vi Oslo Sentralstasjon for å prøve ukas nyvinning: el-sparkesykkelen. Den første vi så sto pent og ventet idet vi kom ut av stasjonsområdet. Fram med telefonen og den nynedlastede appen til Tier. Sykkelen hadde 91 prosent igjen av batteriet, så dette passet utmerket (1). (Tallene i parentes er i hvilken rekkefølge og antallet sykler vi prøvde før vi fant en som var ledig og med batterikapasitet.)

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer