Test av jegerakevitter. Én får terningkast 6

Norsk akevitt er i skuddet som aldri før. Mens den før ble drukket sammen med øl, sverger stadig flere til drinker laget på akevitt.

TOPPSCORE: Bladet «Jeger» har testet seks jegerakevitter - og gir en av dem terningkast seks. Hele testen kan du lese her. Foto: NTB Scanpix
TOPPSCORE: Bladet «Jeger» har testet seks jegerakevitter - og gir en av dem terningkast seks. Hele testen kan du lese her. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hvordan man nyter akevitt er selvfølgelig en smakssak. Enkelte foretrekker å servere drikken godt avkjølt, for da mister den mye av smaken. Akevitt-kjennere mener de fleste akevitter bør serveres romtemperert, 17-19 grader. Da beholder drikken mye av sin smak og karakter, som ellers forsvinner ved avkjøling.

Akevitt-kjennere mener at du bør droppe snapsglasset glasset og istedet satse på et tulipanformet glass, slik at du kan sveive glasset og la duften virkelig komme til sin rett, akkurat slik man gjør med en god vin eller cognac. Vi fulgte rådet!

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer