Test av kunstige juletrær: - To vinnere!

De kunstige juletrærne blir bare finere og finere. To skiller seg ut i særklasse og får høyeste score i vår vurdering av årets nyheter.

DEN BESTE JULESTEMNINGEN: - I år var det ikke lett å bli enige om ett tre, så da ble det to som gikk helt til topps, sier den ene juletreeksperten Anna Bistrup, seniorrådgiver i Norges Astma-og allergiforbund (NAAF). Anne B. Bull-Gundersen, forfatter av julebøker og forlagsredaktør, er enig: - Begge to var like fine, så det gikk ikke an å velge ett. Foto: Nina Hansen
DEN BESTE JULESTEMNINGEN: - I år var det ikke lett å bli enige om ett tre, så da ble det to som gikk helt til topps, sier den ene juletreeksperten Anna Bistrup, seniorrådgiver i Norges Astma-og allergiforbund (NAAF). Anne B. Bull-Gundersen, forfatter av julebøker og forlagsredaktør, er enig: - Begge to var like fine, så det gikk ikke an å velge ett. Foto: Nina Hansen Vis mer
Publisert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer