DEN ELEGANT OG DEN RASKE: HR 442sc (t.v) er den mest elegant, mens Ryds 448 Sport er den raskeste. Begge får deg uansett til sjøs for en overkommelig pris, og begge imponerte Båtmagasinet i denne testen. Foto: Lars H. Lindén / Båtmagasinet
DEN ELEGANT OG DEN RASKE: HR 442sc (t.v) er den mest elegant, mens Ryds 448 Sport er den raskeste. Begge får deg uansett til sjøs for en overkommelig pris, og begge imponerte Båtmagasinet i denne testen. Foto: Lars H. Lindén / BåtmagasinetVis mer

Test av populære ungdomsbåter. - Til sjøs for en hyggelig pris

Konsollbåter i glassfiber er et svært godt alternativ for ungdom som ønsker å komme ut på sjøen til en rimelig penge. Vi har prøvekjørt nye hr442sc og ryds 448 sport.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

To svenske båtprodusenter presenterte hver sin ungdomsbåt i samme størrelse på sommerens båtmesser. Priskrigen var et faktum. Når alt hadde roet seg ned, havnet prisen på under 130.000 kroner for en kjøreklar båt med 4-hester på akterspeilet.

Prisnivået gjør begge til utmerkede båter for den som vil komme seg på sjøen til en akseptabel pris. De to modellene er HR 442sc og Ryds 448 Sport, to V-bunnsbåter i glassfiber med anbefalt motoreffekt fra 40 til 50 hk.

Klikk her for å hoppe til testresultater

Båtene oppfører seg best med to personer om bord, men begge har sitteplasser til fire. Man skulle kanskje tro at disse «lavprisbåtene» har enkle innredninger, er sparsomt utstyrt og har en byggekvalitet som ligger langt fra de større og mer elegante konsollbåtene på markedet. Det er imidlertid helt feil.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn