Test av seks fjellduker: Vinneren holder deg tørr og varm

Posteringsposer kan være hele forskjellen. En kald, skjelvende jeger er en dårlig utgave av seg selv. Og verre: Om ulykken er ute og det er langt til hjelp, kan det stå om liv eller død.

VARMT PÅ POST: Sitter du på post og venter på hjorten, så gjelder det å holde på varmen. Bladet «Jeger» har testet seks postplagg, og gir toppkarakter til ett av produktene. Alle foto: Egill J. Danielsen / Bladet «Jeger»
VARMT PÅ POST: Sitter du på post og venter på hjorten, så gjelder det å holde på varmen. Bladet «Jeger» har testet seks postplagg, og gir toppkarakter til ett av produktene. Alle foto: Egill J. Danielsen / Bladet «Jeger» Vis mer
Publisert

Du har sikkert opplevd det: Svetten som siler etter en strevsom tur til post. Du har blitt våt fra innsiden, tross tex-klær med de beste pusteegenskaper. Vind og regn har gjort bekledningen enda våtere på utsiden, og det ligger ikke spesielt godt til rette for gode timer på post.

Når du setter deg i ro for å vente på hjorten, tar det ikke lang tid før kulden kommer krypende. Den bremser effektivt konsentrasjonen og kroppen setter uunngåelig i gang med små skjelvinger.

PÅSKETILBUD - BEGRENSET PERIODE

Kjøper du kvartalsabonnement på Dagbladet Pluss, får du Strim gratis i 2 måneder (verdi 898 kr).

Strim samler TV-kanaler, film, serie- og strømmetjenester på ett sted, enklere og rimeligere for deg.

Påsketilbud

kvartal
59 kr/mnd
Inkludert 2 mnd gratis
Totalt 179 kr/3 mnd

GRATIS PRØVEPERIODE GJELDER KUN FOR NYE STRIM-KUNDER.
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer