Test av Tesla 3

Test av Tesla Model 3: Ja, den er verdt å vente på

Den fjerde bilen fra Tesla - Model 3 - har latt vente på seg. Men ja, den er verdt ventetiden.

OVERBEVIST: Tesla Model 3 er ikke en perfekt bil, men hvilken bil er det? Etter to testdager bak rattet er konklusjonen at vi liker den. Hvorfor kan du lese om i denne artikkelen på Dagbladet Pluss. Foto: Matt Prior
OVERBEVIST: Tesla Model 3 er ikke en perfekt bil, men hvilken bil er det? Etter to testdager bak rattet er konklusjonen at vi liker den. Hvorfor kan du lese om i denne artikkelen på Dagbladet Pluss. Foto: Matt Prior Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Elon Musk vil starte et selskap som lager godteri. Ja, sjefen for Tesla (og Space X) har seriøse planer om dette, skal vi tro det han twitret her om dagen. Til tross for at han har all verdens prosjekter på gang, virker det som om han fortsatt kjeder seg.

Slike utspill gjør det ofte vanskelig å skille støyen rundt Tesla fra den seriøse bilprodusenten, som Tesla ønsker å være. Det er mer hype, mer elsk og hat og mer nonsens rundt Tesla enn rundt noen annen bilprodusent. Det er mer tekniske problemer enn rundt VW til og med.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer