Kia Optima, BMW 225 XE plug-in hybrid og VW Passat GTE

Test av tre ladbare stasjonsvogner ga delt førsteplass

VW Passat har fått regjere nesten alene på ladbar stasjonsvogn. Nå får familiebilen hard konkurranse Kia Optima Phev og BMW 225 XE.

ELEKTRISK DUELL: Kia Optima Phev, Volkswagen Passat GTE og BMW 225 XE Active Tourer er testet mot hverandre av Autofils eksperter. Det ble en jevn duell, er to biler faktisk deler førsteplassen. Foto: Jamieson Pothecary
ELEKTRISK DUELL: Kia Optima Phev, Volkswagen Passat GTE og BMW 225 XE Active Tourer er testet mot hverandre av Autofils eksperter. Det ble en jevn duell, er to biler faktisk deler førsteplassen. Foto: Jamieson Pothecary Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Passat har til nå vært den største og eneste ladbare hybriden for en aktiv trebarnsfamilie som trenger plass. Nå får den tøffere konkurranse.

At nordmenn elsker hybridbiler, er det ingen tvil om. Toyota støvsuget markedet alene i flere år med Prius, Auris og Yaris, helt til at myndighetene bestemte seg for at ladekabel var smartere.

Etter at de ladbare bilene har kommet på markedet, har ikke kundenes respons latt vente på seg. Den tøffe VW Passat GTE har skyhøye salgstall (73% av Passat-salget) og ligger bare hårfint bak mest solgte hybrid, Outlander.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer