Test: De sikreste sommerdekkene

Fire flater på størrelse med en hånd er det som holder bilen din på veien når regnet pøser ned. Vi har testet 14 sommerdekk. Dette er de beste på våt asfalt.

UTSATT FRIST: Dette er første del av den store sommerdekktesten, der vi ser på hvilke dekk som har de korteste bremsestrekningene og er best til å motstå vannplaning. Den komplette testen kommer i andre halvdel av april – i tide til fristen for å få piggdekkene av bilen som i år er 1. mai.
UTSATT FRIST: Dette er første del av den store sommerdekktesten, der vi ser på hvilke dekk som har de korteste bremsestrekningene og er best til å motstå vannplaning. Den komplette testen kommer i andre halvdel av april – i tide til fristen for å få piggdekkene av bilen som i år er 1. mai. Vis mer
Publisert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer