Test: De sikreste sommerdekkene

Fire flater på størrelse med en hånd er det som holder bilen din på veien når regnet pøser ned. Vi har testet 14 sommerdekk. Dette er de beste på våt asfalt.

UTSATT FRIST: Dette er første del av den store sommerdekktesten, der vi ser på hvilke dekk som har de korteste bremsestrekningene og er best til å motstå vannplaning. Den komplette testen kommer i andre halvdel av april – i tide til fristen for å få piggdekkene av bilen som i år er 1. mai.
UTSATT FRIST: Dette er første del av den store sommerdekktesten, der vi ser på hvilke dekk som har de korteste bremsestrekningene og er best til å motstå vannplaning. Den komplette testen kommer i andre halvdel av april – i tide til fristen for å få piggdekkene av bilen som i år er 1. mai. Vis mer
Publisert

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer