Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Skilsø 39 Panorama

Test: Nordens beste bobåt?

Skilsø har kastet både gamle tanker og former på skraphaugen og utviklet en svært sosial og komfortabel langturbåt.

SKILSØ: Vårens største norske båtnyhet, både i størrelse og nyhetsverdi, er Skilsø 39 Panorama. Her kan du lese Båtmagasinets test av båten. Foto: Atle Knutsen.
SKILSØ: Vårens største norske båtnyhet, både i størrelse og nyhetsverdi, er Skilsø 39 Panorama. Her kan du lese Båtmagasinets test av båten. Foto: Atle Knutsen. Vis mer

Viknes kjøpte Skilsø i 2011 etter at den tradisjonsrike sørlandsprodusenten måtte kaste inn håndkledet. Allerede året etter hadde Viknes utviklet en ny 39-foter basert på plattformen til Skilsø 36 FB, og den store nyheten var at Skilsø 39 by Viknes kunne drives med singel akseldrift. Det gjorde den til en sjelden fugl i flybridgesegmentet rundt 40 fot, som helt er dominert av båter med dobbel motorinstallasjon.

Når Viknes nå lanserer en ny 39-foter basert på et nytt skrog og nytt dekk, har de også kommet til erkjennelsen at singel motorinstallasjon i en så stor båt byr på utfordringer, og vil derfor satse på dobbeltinstallasjon i den nye båten.

Men for å være tro mot sitt solide fundament i akselsegmentet, vil nye Skilsø 39 også være tilgjengelig med akseldrift med V-gear i tillegg til Yanmars drev. I tillegg til hardtopversjonen med panoramatak ventes flybridgeversjon allerede nå i vår.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?