Skilsø 39 Panorama

Test: Nordens beste bobåt?

Skilsø har kastet både gamle tanker og former på skraphaugen og utviklet en svært sosial og komfortabel langturbåt.

SKILSØ: Vårens største norske båtnyhet, både i størrelse og nyhetsverdi, er Skilsø 39 Panorama. Her kan du lese Båtmagasinets test av båten. Foto: Atle Knutsen.
SKILSØ: Vårens største norske båtnyhet, både i størrelse og nyhetsverdi, er Skilsø 39 Panorama. Her kan du lese Båtmagasinets test av båten. Foto: Atle Knutsen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Viknes kjøpte Skilsø i 2011 etter at den tradisjonsrike sørlandsprodusenten måtte kaste inn håndkledet. Allerede året etter hadde Viknes utviklet en ny 39-foter basert på plattformen til Skilsø 36 FB, og den store nyheten var at Skilsø 39 by Viknes kunne drives med singel akseldrift. Det gjorde den til en sjelden fugl i flybridgesegmentet rundt 40 fot, som helt er dominert av båter med dobbel motorinstallasjon.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer