<strong>STOR VARIASJON:</strong> Blant de såkalte supertoscanerne finner man mange ulike druer og stiler. Foto: FOTOLIA
STOR VARIASJON: Blant de såkalte supertoscanerne finner man mange ulike druer og stiler. Foto: FOTOLIA Vis mer

Test: Seks super-viner fra Toscana

Da toscanske vinprodusenter begynte å eksperimentere, fikk de fram viner av mye høyere kvalitet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Her finner du alle Dagbladets vinanmeldelser!

På 60-tallet var Toscanas Chianti-produksjon på et lavt nivå kvalitetsmessig, med et lovverk som tillot grønne druer i blandingen og generelt tynne og lite interessante viner. Som en motreaksjon til dette begynte flere å eksperimentere med andre druesorter og produksjonsteknikker for å heve kvaliteten.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer