Test: Tempokassen fra Nettmat.no

Middagskassen for dem som ikke vil bruke mer enn fire minutter på å lage mat har rause porsjoner, men altfor lite grønnsaker.

FULL PAKKE: Tempo-kassen til Nettmat.no ser ut som fersk ferdigmat i pakken, men oppleves som hjemmelaget når du får den på tallerkenen. Foto: INE-ELISE HØIBY
FULL PAKKE: Tempo-kassen til Nettmat.no ser ut som fersk ferdigmat i pakken, men oppleves som hjemmelaget når du får den på tallerkenen. Foto: INE-ELISE HØIBY Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Middagskasser og mat på døra er god butikk, og leverandørene vil stadig gjøre det enklere og raskere for deg.

Etter ekspressmenyene kom super-ekspressmenyen, som er en slags mellomløsning mellom middagskasser og ferdigmat.

Middagskasseleverandøren Nettmat.no har nå lansert en lynrask kasse det skal godt gjøres å toppe: Tempokassa. Her får du middag på fire minutter.

Er det mulig å få middag på fire minutter, uten at det smaker av ferdigmat?

Vi har testet, og kortversjonen er ja.

Det ser ut som ferdigmat når det kommer, men det ser ut - og smaker - mer som hjemmelaget på tallerkenen.

Nå kommer frokostkassene: Ferskt fra bakeren på døra  Slik testet vi Vi bestilte en Tempomeny med fire middager til én person til 595 kroner. Dagbladets matjournalister har tilberedt og smakt seg igjennom alle rettene.

Vi har hovedsakelig sett på smak, men også variasjon og konsistens, utseende, porsjonsstørrelser og hvordan det gikk å lage maten.

Ferdigmat i særklasse Selv om Nettmat er en klassisk middagskasse, der du kan abonnere på middager hver eneste uke, er det mer nærliggende å sammenligne med ferdigmiddager. Rettene kommer ferdig, og skal varmes i mikrobølgeovn eller ovn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer