Luftfart

Thai Airways forbyr sterkt overvektige i Business Class

For korte sikkerhetsbelter.

MAGEMÅL: På enkelte av Thai Airways nye Dreamliner-fly, blir du nektet plass i Business Class om magemålet ditt er over 142 centimeter. Sikkerhetsbeltene er ikke lange nok. Foto: Thai Airways
MAGEMÅL: På enkelte av Thai Airways nye Dreamliner-fly, blir du nektet plass i Business Class om magemålet ditt er over 142 centimeter. Sikkerhetsbeltene er ikke lange nok. Foto: Thai Airways Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Thai Airways nye Dreamliner-fly har så korte sikkerhetsbelter i Business Class at sterkt overvektige personer ikke får spent dem over magen.

Derfor har flyselskapet bestemt at de rutene som opereres av denne flytypen ikke kan ha sterkt overvektige passasjerer i disse luksus-setene.

Det samme gjelder for småbarnsforeldre som ønsker å reise med en baby i fanget.

Det melder Traveller og flere andre medier.

142 centimeter

Til avisa Bangkok Post forklarer Thai Airways direktør for sikkerhet, Pratthana Pattanasirim at lengden på setebeltene i de to nye Boeing 787-9 Dreamlinerne selskapet hittil har mottatt, er regulert av amerikanske sikkerhetsstandarder utstedt av US Federal Aviation Administration.

Beltene er utstyrt med airbager, noe som gjør at de ikke kan forlenges.

Så til det kritiske punkt: Hvor romslig kan livmålet være før du blir henvist bakover til den vanlige turistklassen, der beltene ikke har airbager, og er lengre?

Jo, måler du mer enn 142 centimeter rundt midjen, får du ikke spent igjen beltet, og får heller ikke sitte i Business Class.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer