Thorbjørn (52) byttet ut livet i fengsel med jobb

Etter å ha vært inn og ut av fengsel i flere år, fryktet Thorbjørn (52) at han kom til å bli varig arbeidsledig.

TOK GREP: Thorbjørn (til venstre) og Henrik er glad for at de har fått en sjanse til å prøve seg i jobb etter å ha stått utenfor arbeidslivet i lang tid. Begge trives godt i Polygon og håper på fast stilling når engasjementet deres går ut til sommeren. Foto: Lars Eivind Bones
TOK GREP: Thorbjørn (til venstre) og Henrik er glad for at de har fått en sjanse til å prøve seg i jobb etter å ha stått utenfor arbeidslivet i lang tid. Begge trives godt i Polygon og håper på fast stilling når engasjementet deres går ut til sommeren. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det er lett å bli deprimert og usikker av å stå utenfor arbeidslivet, man føler seg rett og slett ikke bra nok. Det betyr enormt mye for selvtilliten å være i jobb, fastslår han.

52-åringen synes han har vært heldig. Det var ikke gitt at han skulle klare å komme tilbake i normal gjenge etter å ha vært uten jobb i 12 år. Frem til 2004 gikk det meste på skinner. Han studerte informatikk og jobbet innen IT.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer