Thorstein taper 188 000 i pensjon

Pensjonsrettigheter fra fripoliser taper seg i verdi hvert år, viser fersk rapport. Thorstein Øverland (78) har gått glipp av over 188 000 kroner i pensjon de siste ti årene.

OPPGITT: Thorstein Øverland har tapt mye på fripolisenes dårlige avkastning. Han jobber for Pensjonistforbundet i spørsmål som omhandler tjenestepensjon, og har fulgt nøye med på fripolisenes utvikling de siste årene. Foto: Fredrik Hagen /Dagbladet
OPPGITT: Thorstein Øverland har tapt mye på fripolisenes dårlige avkastning. Han jobber for Pensjonistforbundet i spørsmål som omhandler tjenestepensjon, og har fulgt nøye med på fripolisenes utvikling de siste årene. Foto: Fredrik Hagen /Dagbladet Vis mer
Publisert

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer