Ti friske sommerviner får full pott

Vinmonopolet lanserer i dag 82 nye produkter i basisutvalget. Av disse er det et tydelig sesongbetont fokus på friske og sommerlige produkter med 16 musserende, 18 hvite og 5 roséviner.

VELLYKKET SOMMERSLIPP: Vinmonopolet har lyktes meget godt og leverer et flott utvalg av sesongrelaterte viner i alle kategorier, mener vår vinekspert Robert Lie. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix.
VELLYKKET SOMMERSLIPP: Vinmonopolet har lyktes meget godt og leverer et flott utvalg av sesongrelaterte viner i alle kategorier, mener vår vinekspert Robert Lie. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I tillegg kommer 18 rødviner i kategorien lette og fruktige som også faller inn under sommersesongens fane.

Vinmonopolet har som vanlig et bredt spekter av temaer, denne gangen med fellesnevneren friskhet som faller naturlig når sommersesongen nå står for døra. En rekke ulike musserende varianter lanseres, med PetNat, Franciacorta, Lambrusco og Sør-Afrikansk musserende i tillegg til Champagne.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer