Ti kjøkken du vil drømme om

Kule løsninger for enhver lommebok.

NYTT KJØKKEN AV GAMLE MATERIALER: Kjøkkenfrontene er tilvirket av gamle bygningsdeler, og forsterker rommets allerede rustikke preg.  Foto: Espen Grønli
NYTT KJØKKEN AV GAMLE MATERIALER: Kjøkkenfrontene er tilvirket av gamle bygningsdeler, og forsterker rommets allerede rustikke preg. Foto: Espen Grønli Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Enten du er klar for fleske til med et nytt påkostet kjøkken, eller skal fornye på sparebluss, finner du inspirasjon her som kan være nyttig til kjøkkenprosjektet ditt.

Eller kanskje ønsker du bare å sjekke ut kjøkkentrendene?

Her viser vi et utvalg av de beste kjøkkenene som nylig har stått på trykk i interiørmagasinet Bonytt. Noen inngår i allrom, og kan regnes som spisekjøkken, andre er mer for arbeidskroker å regne.

Årgangskjøkkenet Kjøkkenet på bildet over er laget av gamle bygningsdeler, og bærer da også preg av levd liv. Det skriker i hakk og sår. Selv oppvaskmaskinen har fått en front av brukt plank. Komfyren fra Ilve og kjøleskapet fra Smeg er nokså nye, men spiller begge videre på den nostalgiske estetikken. Huset ligger i Holmenkollåsen og er bygd i tømmer. Her er gipsplater uvelkomne.

Glatte flater, pussede flater og arabesker Under finner du et nokså ordinært rom på Jessheim som er blitt til et originalt og funksjonelt kjøkken med orientalsk touch. Innredningen er maksimalt minimalistisk: Både fronter og benkeplate er holdt i hvitt, og verken håndtak eller knotter bryter med de rene linjene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer