Ti reisedrømmer du kan oppfylle i 2015

De heteste tipsene fra reiselivsmessa på Telenor arena.

PARADIS: Midt ute i Stillehavet ligger Cookøyene. Her kan du oppleve urørt natur, gjestfri lokalbefolkning og noen av verdens hviteste strender. Foto: FIJIREISER
PARADIS: Midt ute i Stillehavet ligger Cookøyene. Her kan du oppleve urørt natur, gjestfri lokalbefolkning og noen av verdens hviteste strender. Foto: FIJIREISER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Dagbladet): Denne helga går Reiselivsmessen 2015 av stabelen i Telenor arena på Fornebu.

Her finner du både nasjonale- og internasjonale reiseaktører som ønsker å friste deg til å dra av gårde på akkurat deres turer når du har ferie neste gang.

Vi har plukket ut ti tips fra messa det kan være verdt å ta i nærmere øyesyn:

ZIMBABWE Safari og det mektige fossefallet Victoria Falls er uløselig knyttet til Zimbabwe.

Reisearrangøren safaritur.no er veteraner i å planlegge og gjennomføre utflukter i regionen.

Hvis du velger et reiseopplegg gjennom Imvelo Safari Lodges, kan du selv velge hvilke rundturer og opplegg du vil være med på. Prisene varierer, fra cirka 18 000 kroner til en sju dagers bryllupsreise til 58 000 kroner.

Turene foregår i Hwange National Park, som er Zimbabwes største nasjonalpark. Her finnes en av verdens største elefantflokker, i tillegg til over 100 forskjellige pattedyr, inkludert både løver, villhunder geparder og leoparder.

COOKØYENE De 15 Cookøyene er et drømmereisemål, omtrent så langt borte fra Norge som det går an å komme; halvveis mellom New Zealand og Hawaii.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer