Moro på snø og is

Ti spreke vinteraktiviteter - uten ski på beina

Du trenger ikke spenne på skiene for å finne fartsfylt moro og vakre naturopplevelser om vinteren. Her er ti alternative vinteraktiviteter!

FULL FART: I Rauland i Telemark har Norges første kjelketrekksenter åpnet. Garantert moro for hele familien. Foto: VisitRauland
FULL FART: I Rauland i Telemark har Norges første kjelketrekksenter åpnet. Garantert moro for hele familien. Foto: VisitRauland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

KJELKE

De fleste småbarnsforeldre vet at aking er moro for både store og små, men bare nedover. For uansett hvor dyrt og hellig smårollingene har lovet at de skal gå opp igjen selv denne gangen, ender det som regel med at de må trekkes. Det kan være slitsomt og frustrerende, men reiser du til Vierli i Rauland, er det ikke noe problem.

Her åpnet nylig Norges største kjelketrekksenter, med tre egne nedfarter spesialpreparert for herlige akeopplevelser, der skikjørere ikke har adgang. Siden det ikke koster en kalori å ta heisen opp igjen, er det bare å ake dagen lang. Traseene er opp til 1000 meter lange, og hastigheten bestemmer du selv.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Vinterferiekampanje - Les Dagbladet Pluss i 3 måneder for kun 1 kroner! Spar mer - Les mer!

Vinterferiekampanje

1,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer