Moro på snø og is

Ti spreke vinteraktiviteter - uten ski på beina

Du trenger ikke spenne på skiene for å finne fartsfylt moro og vakre naturopplevelser om vinteren. Her er ti alternative vinteraktiviteter!

FULL FART: I Rauland i Telemark har Norges første kjelketrekksenter åpnet. Garantert moro for hele familien. Foto: VisitRauland
FULL FART: I Rauland i Telemark har Norges første kjelketrekksenter åpnet. Garantert moro for hele familien. Foto: VisitRauland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

KJELKE

De fleste småbarnsforeldre vet at aking er moro for både store og små, men bare nedover. For uansett hvor dyrt og hellig smårollingene har lovet at de skal gå opp igjen selv denne gangen, ender det som regel med at de må trekkes. Det kan være slitsomt og frustrerende, men reiser du til Vierli i Rauland, er det ikke noe problem.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer