Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Moro på snø og is

Ti spreke vinteraktiviteter - uten ski på beina

Du trenger ikke spenne på skiene for å finne fartsfylt moro og vakre naturopplevelser om vinteren. Her er ti alternative vinteraktiviteter!

FULL FART: I Rauland i Telemark har Norges første kjelketrekksenter åpnet. Garantert moro for hele familien. Foto: VisitRauland
FULL FART: I Rauland i Telemark har Norges første kjelketrekksenter åpnet. Garantert moro for hele familien. Foto: VisitRauland Vis mer

KJELKE

De fleste småbarnsforeldre vet at aking er moro for både store og små, men bare nedover. For uansett hvor dyrt og hellig smårollingene har lovet at de skal gå opp igjen selv denne gangen, ender det som regel med at de må trekkes. Det kan være slitsomt og frustrerende, men reiser du til Vierli i Rauland, er det ikke noe problem.

Her åpnet nylig Norges største kjelketrekksenter, med tre egne nedfarter spesialpreparert for herlige akeopplevelser, der skikjørere ikke har adgang. Siden det ikke koster en kalori å ta heisen opp igjen, er det bare å ake dagen lang. Traseene er opp til 1000 meter lange, og hastigheten bestemmer du selv.

Siden akebakken er rett ved det ordinære alpinanlegget, er det også mulig kombinere begge aktivitetene. Heiskortet gjelder for begge stedene. Barn under 10 år må kjøre sammen med en voksen, men det finnes også minikjelker for de minste – også disse med muligheten for heis opp igjen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?