Ti tøffe ting du kan gjøre i Florida i sommer

Med 240 solskinnsdager i året er Florida er kjent som «Solskinnsstaten». Finn din favorittstrand – og mye mer. Her er våre ti heteste tips.

FULL FART: I Orlando går du garantert aldri tom for fartsfylte opplevelser. Her fra Universal Studios. Foto: Universal Orlando Resorts UOR
FULL FART: I Orlando går du garantert aldri tom for fartsfylte opplevelser. Her fra Universal Studios. Foto: Universal Orlando Resorts UOR Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Milelange strender, golfbaner, karibiske fornemmelser, adrenalinfylte fornøyelsesparker og ville nasjonalparker. Det er ikke rart at Florida er familienes favoritt. At både SAS og Norwegian flyr direkte fra Oslo, gjør at USAs sørligste fastlandsdelstat er mer tilgjengelig enn noen gang.

Dra til den rolige vestsiden og tilbring late dager på stranden, eller kombiner storby og strand i klassikeren Miami. Klarer du ikke velge? Lei en bil da vel og dra på rundreise i den allsidige delstaten – og vær sikker: Solen vil skinne!

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer