<strong>SLAPP AV:</strong> Rinspeed Budii kommer aldri til å bli solgt som en vanlig bil, men du finner morsomme ideer her likevel. Blant annet så kan rattet skyves fra førersiden til passasjersiden, slik at den ene kan overta kontrollen når den andre har annet å gjøre. Foto: RINSPEED
SLAPP AV: Rinspeed Budii kommer aldri til å bli solgt som en vanlig bil, men du finner morsomme ideer her likevel. Blant annet så kan rattet skyves fra førersiden til passasjersiden, slik at den ene kan overta kontrollen når den andre har annet å gjøre. Foto: RINSPEED Vis mer

Ti utrolige biler du aldri kommer til å få kjøre

Framtidsdrømmer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Konseptbiler er en gammel øvelse blant bilprodusentene, men det betyr ikke at de ikke er interessante, selv om bilene stort sett aldri blir satt i masseproduksjon.

Flere av ideene fra konseptbiler kan finne veien til vanlige biler på et seinere tidspunkt, og slik sett er galskapen bak noen av de mest ekstreme konseptene kanskje ikke så gal likevel.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer