Ti vinterferietips i aller siste liten

Endelig ferie igjen! Uansett om skolene har vinterferie i uke åtte eller uke ni, er det masse moro å finne på i siste liten. Også i Vinter-Norge.

SKIGLEDE: Snøen har kommet, og det er klart for vinterferie. Fortsatt er det mange muligheter til å finne på noe å gjøre, som her i terrengparken på Norefjell. Arkivfoto: John T. Pedersen
SKIGLEDE: Snøen har kommet, og det er klart for vinterferie. Fortsatt er det mange muligheter til å finne på noe å gjøre, som her i terrengparken på Norefjell. Arkivfoto: John T. Pedersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mens mange reiser til varmere strøk, sverger de fleste av oss til ferie på hjemmebane. Nå som vinteren endelig er i ferd med å feste grepet, er det lite som slår opplevelser med snø, ski og stjernehimmel.

Her blir det best vær i vinterferien!

Her er 10 fine tips for aktive dager med snø og fjell.

NB! Priser og tilgjengelighet er sjekket i starten på uke 6, og kan ha endret seg.

Vinter-idyll i Alta

Å suse mellom snødekte trær på en hundeslede, er en naturopplevelse du sent vil glemme. Reiser du til Alta, kan du jakte nordlyset med ivrige firbeinte i ledelsen, ta en femdagers tur på Finnmarksvidda eller en kortere tur langs Altaelva som avsluttes med kaffe og hundeprat rundt bålet.

Trasti og Trine tilbyr i tillegg til hundesledeturer også overnatting og deilig, kortreist mat i sitt koselige gjestehus. Overnatting fra kroner 750 per voksen, hundekjøring fra 1250 kroner for voksne. (www.trastiogtrine.no)

Trivsel i Trysil

Dette er Norges største skianlegg med bakker for både store og små, og ikke minst flott langrenns- terreng, og hoteller som blant annet byr på både spa og badeaktiviteter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer