Tid for godterifarger i hagen

Eller på verandaen. Sukkertøyfarger er årets uteplasstrend.

Våren er tidlig ute, og det er på tide å gjøre det som trengs for at uteplassen igjen bli et hyggelig sted å oppholde seg, enten det er en trang bygårdsbalkong, en romslig terrasse eller en hageflekk.

Det har allerede begynt å snike seg inn utemøbler og pynt til uteplassen i butikkene.

Sukkertøyfarger Farger er i vinden i interiørbildet i år, og det ser ut som om trenden får bli med ut i hagen også.

Hos flere produsenter, blant andre Ikea og Åhlens, kommer det til å bugne av deilige glade farger om kun kort tid.
Det går mye i rosa i år, også på møbler, tekstiler og annen pynt til hagen og uteplassen.

For eksempel lanserte Ikea i fjor de populære Vågö lenestolene i sort og hvit plast. I år er sortimentet utvidet med en versjon i knallrosa.

Living, Åhlens og Clas Ohlson har også lansert møbler og detaljer til uteplassen i frekke knallfarger.

Turkis Den friske blågrønne fargen er en av de heteste fargene på motefronten i år, og det ser ut til at trenden har smittet over til interiør- og hageverden også.

Sink og natur Enkelte farger og materialer passer på omtrent enhver terasse, uansett hvilken stil man har lagt opp til. Sink, som i år gjør en real comeback og nyter trendstatus når den populære industristilen råder, er en av dem.

Det samme gjelder detaljer i rustikt treverk, og grønntoner, som på alle måter hører sommeren til.

Pynt med puter Det er fint med nye hagemøbler, men skal man øke sittekomforten et par hakk, er det deilig å fylle sofaen og utestolene med noen lekre puter. Annet tilbehør i naturtoner får også gjerne bli med hjem fra handleturen.

Frisk opp med fargerike innslag Det er lett å friske opp uteplassen selv om man i år ikke har tenkt til å legge store summer i ny møbelgruppe eller andre kostbare utemøbler.

Småpynt og detaljer er ofte alt som skal til for å forandre stilen eller bare friske opp det man har fra før.

Unik Det er morsomt å kunne leke seg litt med både stilen og designet i hagen eller på terassen. Ofte trenger man ikke holde samme stilen som man har inne i huset, og mange utnytter muligheten når de innreder på uteplassen til å prøve seg frem med nye farger og elementer.

ROSA SOMMER: Det hersker ingen tvil om at alle jenters favorittfarge er en hit denne sommeren. FOTO: Produsentene
PÅ ØNSKELISTEN: Utesofaen blir ekstra deilig med massevis av myke puter. Bildet viser puter med detaljer i neonrosa fra nettbutikken hviit.no. Bøtten i sink er fra Princess. Tomatplantefrøene, engangsbestikket i tre og den lekre kurvvesken er alle fra Bolina. FOTO: Produsentene
BLÅTIME: Bildet viser kafémøbler i turkis fra Kare Design, søte lykter til hagebordet fra Clas Ohlson, lys i glass fra H&M Home og puter med blomstermønster fra Kremmerhuset. FOTO: Produsentene
SMART: En terassegrill er perfekt på en liten balkong. Terassegrillen fra designdelicatessen.dk er perfekt for små balkonger. FOTO: Produsentene
MODERNE: Ikea satser på både knallfarger og stramme linjer i årets hagesortiment. FOTO: Produsentene
UNDER ÅPEN HIMMEL: Å spise ute hører sommeren til. Våren er tid for nyinvesteringer til terassen. Denne enkle og stilige spisegruppen er fra Jysk. FOTO: Produsenten
GRØNT ER SKJØNT: Kafëbord og stoler i kul farge fra Jysk. FOTO: Produsenten
SLIK SKAL HAGEN SE UT: Her er nyheter fra Slettvoll og Ikea. FOTO: Produsentene

Bildet: Få ting skaper så mye stemning som lys i hagen etter mørkets frembrudd, og disse futuristiske tingene fra Designdelicatessen.dk er intet unntak.

Klassiske møbler passer i ethvert hage- eller terassemiljø, og kan enkelt forandres på ved hjelp ab nye puter og detaljer.

Det kan være smart å investere i en klassisk sittegruppe til hagen, og så heller satse på rimeligere pynt og detaljer - da disse kan byttes ut oftere om man skulle ønske litt forandring.

Spise ute Grillmåltider, sommerfriske salater og kald drikke er noe av det vi gleder oss aller mest til når sommeren står for døra, og da kan disse nyhetene komme godt med.

Salatbollen fra Eva Solo er en fargeklatt, og praktisk med bærehank når man skal frakte ting mellom kjøkkenet inne og bordet ute.

Les også: Dette gjør du feil når du vasker
Hell jord på snøen - da smelter den raskere
La deg inspirere av hundrevis av flotte interiørbilder
Hva gjør deg lykkelig - barn eller egentid?

Saken ble opprinnelig skrevet av Rom123 for Klikk.no. Les her.

MODERNE: Ikea satser på både knallfarger og stramme linjer i årets hagesortiment. FOTO: Produsentene
MODERNE: Ikea satser på både knallfarger og stramme linjer i årets hagesortiment. FOTO: Produsentene Vis mer
UNDER ÅPEN HIMMEL: Å spise ute hører sommeren til. Våren er tid for nyinvesteringer til terassen. Denne enkle og stilige spisegruppen er fra Jysk.  FOTO: Produsenten
UNDER ÅPEN HIMMEL: Å spise ute hører sommeren til. Våren er tid for nyinvesteringer til terassen. Denne enkle og stilige spisegruppen er fra Jysk. FOTO: Produsenten Vis mer
UNIK: Ønsker du at hagen din skal bli en snakkis, burde du kanskje investere i denne hagelampen eller den gresskledte parasollen. FOTO: Produsentene
UNIK: Ønsker du at hagen din skal bli en snakkis, burde du kanskje investere i denne hagelampen eller den gresskledte parasollen. FOTO: Produsentene Vis mer