Tidspunktet klart for nye Tesla Model 3

Endelig letter Tesla på det velkjente sløret.

FRANZ VON HOLZHAUSEN: Sjefsdesigneren i Tesla skaper mye spenning rundt nye Model 3 Foto: NTB/SCANPIX
FRANZ VON HOLZHAUSEN: Sjefsdesigneren i Tesla skaper mye spenning rundt nye Model 3 Foto: NTB/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det har allerede vært klart en stund at Tesla Model 3 skal vises frem i 2016, men nå har vi altså endelig fått et tidspunkt å forholde oss til.

Vårnyhet Britiske Autocar forteller at Tesla nå skal satse på billigere biler, slik at den kan bli nærmest allemannseie. Det har riktig nok vært spekulert i om nyheten skal komme under Geneva motor show, men dette er altså feil.

Tesla har annonsert sitt eget show seinere i måneden. Det betyr altså at den nye modellen blir å se i slutten av mars neste år?

Billigere bil Det forventes at den nye Tesla 3 skal holde en mye lavere pris enn de foregående modellene, og ligge omkring 330.000 kroner. Dette gjør Model 3 til en attraktiv bil for de aller fleste.

Teslas designer Franz von Holzhausen, uttalte tidligere til Autocar at Model 3 vil ha en annen karakteristisk styling enn de forestående modellene.

TESLA: Endelig er det klart for en fjerde modell fra Tesla etter Roadster, S og X. I Mars skal den lanseres, og navnet er Model 3. Foto: REUTERS
TESLA: Endelig er det klart for en fjerde modell fra Tesla etter Roadster, S og X. I Mars skal den lanseres, og navnet er Model 3. Foto: REUTERS Vis mer

- Vi må utvikle oss som merkevare, noe som er naturlig med årene og nye modeller.

Les også: Manglet E for å få SEX

Bilen er tidligere omtalt som en bil i kompaktklassen, tilsvarende en VW Golf og dens like. Nå ser det ut til at størrelsen blir mer lik en BMW 3-serie, og tilsvarende.

Les også: Visste du at Tesla S er verdens raskeste sedan?
Saken ble opprinnelig publisert på Dinside Les her.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer