Tidspunktet klart for nye Tesla Model 3

Endelig letter Tesla på det velkjente sløret.

FRANZ VON HOLZHAUSEN: Sjefsdesigneren i Tesla skaper mye spenning rundt nye Model 3 Foto: NTB/SCANPIX
FRANZ VON HOLZHAUSEN: Sjefsdesigneren i Tesla skaper mye spenning rundt nye Model 3 Foto: NTB/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det har allerede vært klart en stund at Tesla Model 3 skal vises frem i 2016, men nå har vi altså endelig fått et tidspunkt å forholde oss til.

Vårnyhet Britiske Autocar forteller at Tesla nå skal satse på billigere biler, slik at den kan bli nærmest allemannseie. Det har riktig nok vært spekulert i om nyheten skal komme under Geneva motor show, men dette er altså feil.

Tesla har annonsert sitt eget show seinere i måneden. Det betyr altså at den nye modellen blir å se i slutten av mars neste år?

Billigere bil Det forventes at den nye Tesla 3 skal holde en mye lavere pris enn de foregående modellene, og ligge omkring 330.000 kroner. Dette gjør Model 3 til en attraktiv bil for de aller fleste.

Teslas designer Franz von Holzhausen, uttalte tidligere til Autocar at Model 3 vil ha en annen karakteristisk styling enn de forestående modellene.

- Vi må utvikle oss som merkevare, noe som er naturlig med årene og nye modeller.

Les også: Manglet E for å få SEX

Bilen er tidligere omtalt som en bil i kompaktklassen, tilsvarende en VW Golf og dens like. Nå ser det ut til at størrelsen blir mer lik en BMW 3-serie, og tilsvarende.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.