Til å skape misunnelse med?

Alfa Romeo 4C - det morsomste akkurat nå.

EKSTRA: Det er ikke mye tilgjengelig ekstrautstyr, men noe er det. Standard leveres 4C med 17-tommere foran og 18-tommere bak. Vår bil har gått opp en størrelse både foran og bak. Karboncover på lyktene og den spesielle rødfargen er også ekstra. Foto: RUNE M. NESHEIM
EKSTRA: Det er ikke mye tilgjengelig ekstrautstyr, men noe er det. Standard leveres 4C med 17-tommere foran og 18-tommere bak. Vår bil har gått opp en størrelse både foran og bak. Karboncover på lyktene og den spesielle rødfargen er også ekstra. Foto: RUNE M. NESHEIM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside: Den ser ut som en illsint Ferrari, men i stedet for en steilende hest på panseret, finner du en drage og et kors. Alfa Romeo C4 er en avansert lekebil, laget for folket. Hurra!

4C er bare bygget for ekstrem kjøreglede på svingete veier, og for å skape misunnelse blant dem som ikke har råd til en.

Mange vil umiddelbart sammenligne den med Porsche Cayman, men Porsche-eieren vil trolig ikke akseptere kriteriene som Alfa stiller.

Nærmeste konkurrent er uten tvil den aldrende Lotus Elise. Konstruksjon og løsninger ligger svært tett opp til sistnevnte.

4C byr nemlig på ekstrem og umaskert kjøreglede, kanskje litt i overkant mye for mange.

Noe helt nytt for Alfa Det er ingen tvil om at Alfa Romeo har slitt stort de siste årene. Familiebilen 159 solgte så dårlig at den ble stoppet i 2011, uten at de hadde noen arvtaker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer