Det er en større lykke å gi enn å få, er det noe som heter. Å gi bort noe som smaker, skaper ofte en umiddelbar positiv reaksjon hos den som får.
Gir du noe spiselig, byr du på deg selv, på tida di, på omtanke.
Du inviterer også til fellesskap. Mat er stemningsskapende, egnet til å dele og noe de fleste blir glade for.
Ikke tar det opp plass i skapet særlig lenge heller.
Søtt og salt Det finnes folk som unngår gavemaset og i stedet lager brente mandler, fløtekarameller og konfekt. Hvert år.
Søtsaker går nesten alltid hjem. Men gaven behøver ikke være av det søte slaget.
Et godt brød, pickles, egengravet laks og hjemmelagd pålegg kan vekke like stor begeistring.
Lett å få til Å lage gaven behøver ikke være vanskelig. Du trenger ikke lage mange forskjellige ting heller.
Blir det tungt å gå i gang alene, inviter noen venner, del ut forklær, tenn noen lys og lag mange gaver av ett eller to slag.
Det skal ikke så mye til for å gjøre gaven personlig.
En håndskrevet etikett, noen hyggelig ord, et pent bånd. Plutselig er den kjedeligste boks eller enkleste syltetøyglass en gave som varmer.
For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn
Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.
Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger