Til denne type mat bør du ikke drikke rødvin

Her er vinene du bør velge.

HOT OG SØTT: Asiatisk mat har ofte sterke smaker som chili, men også søte som kokosmelk, som vinen må passe til. 
Foto: NINA RUUD
HOT OG SØTT: Asiatisk mat har ofte sterke smaker som chili, men også søte som kokosmelk, som vinen må passe til. Foto: NINA RUUD Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Her finner du Dagbladets vinanmeldelser.

(Dagbladet Endelig fredag): Asiatisk mat kan for mange oppleves som vanskelig å kombinere med vin. Med sterke krydrede smaker og ofte sødme i maten kan vinen lett falle igjennom.

I Asia løses dette som oftest ved at det drikkes øl og brennevin. Dette er sjelden noen spesielt bra kombinasjon, men ølen fungerer ofte fint som en forfriskende tørsteslukker.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer