Til denne type mat bør du ikke drikke rødvin

Her er vinene du bør velge.

HOT OG SØTT: Asiatisk mat har ofte sterke smaker som chili, men også søte som kokosmelk, som vinen må passe til. 
Foto: NINA RUUD
HOT OG SØTT: Asiatisk mat har ofte sterke smaker som chili, men også søte som kokosmelk, som vinen må passe til. Foto: NINA RUUD Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Her finner du Dagbladets vinanmeldelser.

(Dagbladet Endelig fredag): Asiatisk mat kan for mange oppleves som vanskelig å kombinere med vin. Med sterke krydrede smaker og ofte sødme i maten kan vinen lett falle igjennom.

I Asia løses dette som oftest ved at det drikkes øl og brennevin. Dette er sjelden noen spesielt bra kombinasjon, men ølen fungerer ofte fint som en forfriskende tørsteslukker.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer