Til denne type mat bør du ikke drikke rødvin

Her er vinene du bør velge.

HOT OG SØTT: Asiatisk mat har ofte sterke smaker som chili, men også søte som kokosmelk, som vinen må passe til. 
Foto: NINA RUUD
HOT OG SØTT: Asiatisk mat har ofte sterke smaker som chili, men også søte som kokosmelk, som vinen må passe til. Foto: NINA RUUD Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Her finner du Dagbladets vinanmeldelser.

(Dagbladet Endelig fredag): Asiatisk mat kan for mange oppleves som vanskelig å kombinere med vin. Med sterke krydrede smaker og ofte sødme i maten kan vinen lett falle igjennom.

I Asia løses dette som oftest ved at det drikkes øl og brennevin. Dette er sjelden noen spesielt bra kombinasjon, men ølen fungerer ofte fint som en forfriskende tørsteslukker.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.



KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer