Tilbake fra ferie med dama som hadde samme navn som eksen

Slik gikk eventyret.

TILBAKE FRA TUR:  Elizabeth Quinn Gallagher overtok billetten etter Jordan Axanis eks og sammen dro de på en tur smo Axani nå beskriver som fantastisk. Foto: NTB Scanpix
TILBAKE FRA TUR: Elizabeth Quinn Gallagher overtok billetten etter Jordan Axanis eks og sammen dro de på en tur smo Axani nå beskriver som fantastisk. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Husker du kanadieren Jordan Axani som søkte etter en dame med samme navn som ekskjæresten til en reise rundt jorda?

Jordan Axani (28) fra Toronto ble verdensberømt da han tilbød en gratis verden-rundt-billett hvis det var en dame som ville bli med ham, og som hadde samme navn som ekskjæresten hans. Han hadde bestilt en treukers tur med kjæresten Elizabeth Gallagher, men da de gjorde det slutt fikk han ikke endret navnet på billetten.

Han endte opp med å reise på tur med 23 år gamle Elizabeth Quinn Gallagher, og de to kom tilbake etter en vellykket tur på mandag.

Ingen romanse Historien hadde blitt enda bedre om de to reisekameratene hadde funnet kjærligheten på turen, men det skjedde dessverre ikke, skriver The Guardian som har snakket med 28-åringen.

Gallagher hadde også på forhånd gjort det klart at hun hadde en kjæreste, men det stoppet ikke de mest romantiske, og journalister, fra å håpe at de kunne ha falt for hverandre, skriver avisa videre.

-Jeg skal være helt klar. Dette var aldri en romantisk ferd. Det var bare platonisk. Jeg ser ikke på Quinn i et romantisk lys i det hele tatt. Hun er en god venn. Jeg ser på henne som en lillesøster, men det er det. Og hennes følelser på dette området er helt tilsvarende, sier han.   Han sier også at det tok litt tid før de hadde etablert det gode forholdet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.