Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Tilbake fra ferie med dama som hadde samme navn som eksen

Slik gikk eventyret.

TILBAKE FRA TUR:  Elizabeth Quinn Gallagher overtok billetten etter Jordan Axanis eks og sammen dro de på en tur smo Axani nå beskriver som fantastisk. Foto: NTB Scanpix
TILBAKE FRA TUR: Elizabeth Quinn Gallagher overtok billetten etter Jordan Axanis eks og sammen dro de på en tur smo Axani nå beskriver som fantastisk. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Husker du kanadieren Jordan Axani som søkte etter en dame med samme navn som ekskjæresten til en reise rundt jorda?

Jordan Axani (28) fra Toronto ble verdensberømt da han tilbød en gratis verden-rundt-billett hvis det var en dame som ville bli med ham, og som hadde samme navn som ekskjæresten hans. Han hadde bestilt en treukers tur med kjæresten Elizabeth Gallagher, men da de gjorde det slutt fikk han ikke endret navnet på billetten.

Han endte opp med å reise på tur med 23 år gamle Elizabeth Quinn Gallagher, og de to kom tilbake etter en vellykket tur på mandag.

Ingen romanse Historien hadde blitt enda bedre om de to reisekameratene hadde funnet kjærligheten på turen, men det skjedde dessverre ikke, skriver The Guardian som har snakket med 28-åringen.

Gallagher hadde også på forhånd gjort det klart at hun hadde en kjæreste, men det stoppet ikke de mest romantiske, og journalister, fra å håpe at de kunne ha falt for hverandre, skriver avisa videre.

-Jeg skal være helt klar. Dette var aldri en romantisk ferd. Det var bare platonisk. Jeg ser ikke på Quinn i et romantisk lys i det hele tatt. Hun er en god venn. Jeg ser på henne som en lillesøster, men det er det. Og hennes følelser på dette området er helt tilsvarende, sier han.
 
Han sier også at det tok litt tid før de hadde etablert det gode forholdet.

- Det var ikke lett og det skjedde ikke umiddelbart. Det tok oss minst en uke å finne ut av det med hverandre, sier han.

- Fantastisk Likevel beskriver kanadieren turen som fantastisk. De rakk å besøke Milano, Wien, Praha, Khao Lak i Thailand og Hong Kong.

En rekke mennesker fulgte de to på Twitter og Instagram, og Axani forteller at de til og med ble kjent i igjen på gata i Hong Kong og traff mange hyggelige mennesker.

- Det var et virkelig eventyr. Vi hadde det kjempemorsomt. Vi lærte masse om oss selv og om hverandre. Jeg tror ikke det kunne blitt bedre enn det var, sier han.